Hotellariba.com
+ informaciónTANCAT1.jpg

Info

Tancat
Cerrado
Fermé
Closed
CORDENADES UTM:
X: 451354
Y: 4647213

COORDENADES GEOGRÀFIQUES
Latitud: 41º58'31"
Longitud: 2º24'46"

+ informaciónmapa tavertet.JPG

Ruta: La Riba - Tavertet - La Riba

Ruta no gaire llarga (7 Km), però amb forts desnivells pujant les cingleres (400 m en una distànica de 1,6 Km). Gran part del camí està senyalitzat per les marques del GR-2. Des de dalt de les cingleres de Tavertet podem gaudir d'espectaculars vistes de la vall de Sau. Ès molt recomanable visitar el petit i encantedor poble de Tavertet.

+ informaciónRuta ter2.JPG

La ruta del Ter

La RUTA DEL TER és una ruta cicloturística i senderista creada pel Consorci Alba-Ter que enllaça dos pols d’atracció turística com són els Pirineus i la Costa Brava, mitjançant un itinerari que ressegueix el curs del riu Ter i que travessa cinc comarques de Catalunya.

+ informaciónFOTO 1.jpg

Un hotel sostenible energèticament

En el Mas La Riba ja està en funcionament una planta de calor de biomassa, (obtenció d’energia a través de la combustió d’estelles de llenya), que subministra aigua calenta i calefacció a les instal·lacions de l’Hotel La Riba.

+ informaciónDSCN3054.JPG

Excavació arqueológica a la Domus del Pi

L’antiga domus del Pi es localitza al municipi de Vilanova de Sau, es troba al cim d’un turó, anomenat Puig d’en Riba, situat a uns centenars de metres al nord de l’església de Sant Romà de Sau, actualment sota les aigües del pantà.

info@hotellariba.comAvís legalHotel la Riba s/n 08519 Vilanova de Sau/Barcelona Tel: 938847023