+ información

INFORMACIÓ HORARIS I TANCAMENTS

HOTEL
El servei d’hotel està obert durant tot l’any excepte en els períodes de tancament per vacances, que són: del 12 al 22 de setembre i del 18 al 31 de desembre de 2017

BAR
Obert: dijous, divendres, dissabte i diumenge, també els festius.
Horari: 9:00 a les 20:00 hores

+ información

TELÈFON DE CONTACTE

Si les nostres línies telefòniques estan avariades o no pot contactar amb nosaltres trucant al 93 884 70 23 o al 93 884 70 15, truquí al nostre mòbil de contacte: 650 27 77 60

+ informaciónmapa tavertet.JPG

Ruta: La Riba - Tavertet - La Riba

Ruta no gaire llarga (7 Km), però amb forts desnivells pujant les cingleres (400 m en una distànica de 1,6 Km). Gran part del camí està senyalitzat per les marques del GR-2. Des de dalt de les cingleres de Tavertet podem gaudir d'espectaculars vistes de la vall de Sau. Ès molt recomanable visitar el petit i encantedor poble de Tavertet.

+ informaciónFOTO 1.jpg

Un hotel sostenible energèticament

En el Mas La Riba ja està en funcionament una planta de calor de biomassa, (obtenció d’energia a través de la combustió d’estelles de llenya), que subministra aigua calenta i calefacció a les instal·lacions de l’Hotel La Riba.

+ informaciónRuta ter2.JPG

La ruta del Ter

La RUTA DEL TER és una ruta cicloturística i senderista creada pel Consorci Alba-Ter que enllaça dos pols d’atracció turística com són els Pirineus i la Costa Brava, mitjançant un itinerari que ressegueix el curs del riu Ter i que travessa cinc comarques de Catalunya.

+ informaciónDSCN3054.JPG

Excavació arqueológica a la Domus del Pi

L’antiga domus del Pi es localitza al municipi de Vilanova de Sau, es troba al cim d’un turó, anomenat Puig d’en Riba, situat a uns centenars de metres al nord de l’església de Sant Romà de Sau, actualment sota les aigües del pantà.

info@hotellariba.comAvís legalHotel la Riba s/n 08519 Vilanova de Sau/Barcelona Tel: 938847023